Mik az esélyek a túlélésre

A férjem édesanyjánál január elején kissejtes tüdőrákot állapítottak meg. Mindenféle vizsgálaton átesett. A májban és csigolyán vannak áttétek. A csigolyán kezdődő. Sugár és kemoterápiát írtak elő. Van-e esély ebből a betegségből a tejes gyógyulásra? Meddig élhet még? Az orvosok nem mondanak semmit, azt sem tudjuk milyen céllal kapja a kezeléseket.. Az ilyen típusú betegségre mennyire drasztikus a sugár és a kemo? Őszinte válaszát előre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza tüdőrák témában

Tisztelt Kérdező!

A jelenlegi kezelések célja, hogy elfogadható életminőségben meghosszabbítsák az életet. A gyógyulásra ebben a stádiumban nincs esély. A konkrét távlatokról az általános állapot és a vizsgálatok eredménye ismerete nélkül nem lehet nyilatkozni. A sugár- és kemoterápia az orvosilag igazolt hatékony kezelés a progresszió lassítására.

Kérdés: 2011. február 12., 21:45; Megválaszolva: 2011. február 15., 15:10
Kérdések és válaszok: Tüdőrák
Daganat
Tüdőrák agyi áttéttel
Műteni vagy nem műteni?
adenocarcinom tüdőrak