Tüdőrák

Édesapámnál nem kis sejtes tüdőrákot diagnosztizáltak. A diagnózis után kiderült, hogy a májon is vannak áttétek. Mindez augusztus végén derült ki.Novemberben eszméletlenül görcsökkel került be az intenzív osztályra.Ekkor kiderűlt hogy agyi áttétje van. Ezután rendszeres epilepsziás görcsök következtek, melyek megfékezésére 10 sugárkezelést kapott.Sajnos ezzel befejeződtek a kezelések.Létezik még kezelés?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Nagykálnai Tamás válasza tüdőrák témában

Édesapjánál nem kissejtes (non small cell lung cancer-t = NSCLC) tüdőrák áll fenn máj-áttétekkel és agyi áttéttel.

Kérdezi van-e még kezelés?

Hatásos kezelés nincs.

Sajnos, hamarosan a legrosszabbra lehet számítani.

Kérdés: 2011. január 11., 19:37; Megválaszolva: 2011. január 13., 13:48
Kérdések és válaszok: Tüdőrák
Gyógyulási esélyek
Tüdőn áttét
Tüdődaganat
Tisztelt Doktornő! Édesapámnak tüdődaganata van (adenocarcinoma) . Kemo+immunterápia kezelést kap, eddig egyet kapott. A kezelés után 2 héttel...
TÜDŐBETEGSÉG
Tisztelt Doktornő! Férjemnek 2011 volt tüdőrákja, melyből kigyógyult. Tavaly tályogot távolítottak el erről a tüdejéről, gyógyultnak...