Tüdőrák?

Tisztelt Doktornő/Úr! Kb. 2 hónapja tartó hullámzó torokgyulladással mentem a körzeti orvoshoz. Antibiotikumot írt fel, de attól nem múlt el. Elküldött gyomorröntgenre, ahol kiderült, hogy refluxos vagyok. Voltam fül-orr-gégésznél, ott is megerősítették a refluxot. Most viszont már köhögök is, megfázásos tüneteim vannak. Tegnap és ma reggel véres volt a köpetem, de amikor kifújtam az orrom, abban is volt egy kis vér. A köpet nem köhögéssel jött fel. Viszont erősen köhögök, de napközben nincs vér. Elég komoly hipochonder vagyok, de nem szeretném tovább égetni magam a körzeti orvosomnál. Kérdésem az lenne, hogy lehet-e ez tüdőrák? A gégerákot már kizárták.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza véres köpet témában

Tisztelt Kérdező!

Elsősorban a felső léuti hurut jön szóba. Első lépsé az alkohol- és dohányzási tilalom. szénsavas italok kerülése, napi 5 étkezés, probiotokus kúra. Minden nap mozogjon legalább fél órát (séta) . Lefekvés eélőtt 3 órával már ne egyen, fejvég megemelése a fekhelyen. Amennyiben a véres köpet tartós legyen mellkas röntgen is.

Kérdés: 2010. december 23., 12:12; Megválaszolva: 2010. december 28., 19:50
Kérdések és válaszok: Tüdőrák
Lehet e daganat? Tüdő rák?
Lehet e daganat? Tüdő rák?
Gyógyulási esélyek
Tüdőn áttét