• Miért kell erősebb?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdv! Év elején derült ki, nemsokkal szülésem után, hogy a bal főhörgőnél rosszindulatú kissejtes daganat van. 2010 ápriliban kezdem el kapni a kemoterápiát, 6 kezelésem volt,3 naposak. Utána voltam CT-n, aminek az eredménye, hogy jelentős javulás látható. Nemrég megfáztam, csináltak röngent, egymás után 2x is, mert nem lett jó, kicsit oldalrol lett készitve és a sziv beárnyékolta az egész bal oldalt. Lehet, hogy ezt elfelejtette a doktornő, hogy nem jó a felvétel mikor beszélt az onkológusokkal a továbbiakról? Most hivott a doktornő (akiben nem igazán bízom), hogy jövöhéten be kell feküdnöm kemora, de most 5 naposra és erősebbet kapok. Kérdésem, hogy ha javulás van, akkor miért kell erősebbet kapnom és ráadásul 5 naposat? Nekem 1 éves a kislányom és nagyon rossz belegondolni is hogy 5 napig ne lássam, a 3 nap is sok volt. Sugárkezelést nem kaphatok, ugy tudom az nem bennfekvős. Meg ha a nem jó felvétel alapján akarnak megint kemot, akkor nem is kellene, vagy legalábbis nem erősebb többnapos. Várom válaszát!

        Dr. Boros Miklós válasza a kissejtes tüdődaganat témában

        Tisztelt Kérdező! A korrekt véleményhez ismerni kellene a mellkas röntgen leletet. Véleményem szerint amennyiben a mellkas röntgen rosszabb kontroll hörgőtükrözés is szükséges. Mindenképpen konzultáljon a kezelő onkológussal, mert ennyi információ alapján nem lehet dönteni.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. november 02., 13:53; Megválaszolva: 2010. november 03., 22:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés