• Tüdődaganat

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Létezik-e a tüdődaganat kezelésére hatékonyabb és fájdalommentesebb kezelési módszer mint a sugárterápia vagy a kemoterápia?Választ előre is megköszönöm

        Dr. Boros Miklós válasza a tüdőrák témában

        Tisztelt Kérdező! A kemoterápián és a sugárkezelésen kívül orvosilag igazolt hatékonyságú kezelés nincs a tüdő rosszindulatú daganatos betegségeire.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. július 21., 09:49; Megválaszolva: 2010. július 23., 08:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés