• Édesapám

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        apukámnak tüdőrákja volt,megkapta a sugárkezelést,majd az első kemoterápiát.kb rá 2 napra napra rosszul lett ,este bevitték a korházba,másnap reggel meghalt,az orvos azt mondta reggel 6kor már nem lehetett komunikálni vele 8 kor meghalt,a kérdésem mi okozhatta a halálát,szenvedhettet e sokat,a pizsomálya csurom viz volt ami akkor rajta volt.a korházban annyit mondtak a tüdő rossz állapota miatt,semmi mást.

        Dr. Boros Miklós válasza a tüdő témában

        Tisztelt Kérdező! A kérdésből kiderül, hogy édesapjának előrehaladott tüdőrákja volt. Sajnos ebben az esetben a kezelések célja az élet meghosszabítása. Édesapja esetében már a daganatos folyamat annyira előrehaladott volt, hogy a kezeléssel sem lehetett jelentősen segíteni. Amennyiben légzészavar alakult ki eszméletét hamar elvesztette. Ebben a stádiumban több szerv végleges leállása alakul ki és ez okozza a halált.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. július 13., 22:55; Megválaszolva: 2010. július 16., 13:16

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés