Tüdőrákra adott válasz

Köszönöm szépen válaszát!

Férjemnek a diagnózisát, illetve leleteit küldtem el, mivel azóta sajnos egy vesecsatorna műtéten esett át sikertelenűl, így külső elvezetés maradt, de közben / állítólg/ egy depresszíós gyomorfekély követketkeztében még az éjjel bevérzett a gyomra. Másnap intenzív és egy újabb gyomor mütét.Teljesen legyengűlt lélegezteőgépen van és az orovoask szerint teljes áttétei vannak.

Ezt nem akrtam teljesen elhinni, ezért kértem az Őnök segítségét, felvilágosítását.

A tüdőről szövettani, de még mintavétel sem történt az elöbb leirottak miatt.

Mégeygszer köszönöm segítségét, de nagyon nehéz a paíroknak hinni.

Üdvözlettel: Éva

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Plósz János válasza tüdőrák témában

Tisztelt Kérdező!

A CT kép alapján valóban lehet áttét, de amint írtam ezt szövettanilag igazolni kell. Természetesen ezeknek a vizsgálatokanak akkor van értelme, ha a további gyógykezelést befolyásolják. Jelenleg az állapotstabilizálás és a lélegeztetés megszüntetése a cél.

Kérdés: 2010. május 10., 13:16; Megválaszolva: 2010. május 10., 13:16
Kérdések és válaszok: Tüdőrák
Daganat
Tüdőrák agyi áttéttel
Műteni vagy nem műteni?
adenocarcinom tüdőrak