• Tüdőrákra adott válasz

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Köszönöm szépen válaszát!

        Férjemnek a diagnózisát ,illetve leleteit küldtem el,mivel azóta sajnos egy vesecsatorna műtéten esett át sikertelenűl,így külső elvezetés maradt,de közben / állítólg/ egy depresszíós gyomorfekély követketkeztében még az éjjel bevérzett a gyomra.Másnap intenzív és egy újabb gyomor mütét.Teljesen legyengűlt lélegezteőgépen van és az orovoask szerint teljes áttétei vannak.

        Ezt nem akrtam teljesen elhinni,ezért kértem az Őnök segítségét,felvilágosítását.

        A tüdőről szövettani,de még mintavétel sem történt az elöbb leirottak miatt.

        Mégeygszer köszönöm segítségét,de nagyon nehéz a paíroknak hinni.

        Üdvözlettel:Éva

        WEBBeteg szakértő válasza a tüdőrák témában

        Tisztelt Kérdező!

        A CT kép alapján valóban lehet áttét, de amint írtam ezt szövettanilag igazolni kell. Természetesen ezeknek a vizsgálatokanak akkor van értelme, ha a további gyógykezelést befolyásolják. Jelenleg az állapotstabilizálás és a lélegeztetés megszüntetése a cél.


        Dr. Plósz János
        belgyógyász, gasztroenterológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Plósz János
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-05-10 13:16:09; Megválaszolva: 2010. május 10., 13:16

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés