Tüdőrák?

39 éves vagyok és másodszor visszátérő mellkasi fájdalmam van ami néha középen jelentkezik néna jobbra.nem köhögög csak ritkán.nyírok csomót nem tudtam kitapintani.fél eve volt hasonlo problemám akkor megröntgeneztek két oldalról.azt monták teljesen tiszta.viszont gyanították hogy a gyomor sav az okozó.ezek a panazsok akkor elmúltak.fél elég idő lehet -e egy panaszt okozó tüdőrákhoz? keveset dohányzok alkalmanként.meg egy kicsit fogytam 3hét alatt 2 kilót.tisztelettel kérem válaszát attila.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza tüdőrák témában

Kedves Attila!  

A korai tüdőrák a legritkább esetben okoz hasonló panaszokat. Évenkénti mellkas röntgen szükséges, amennyiben dohányzik. A fogyás nem jellegzetes tüntete a tüdőráknak. Járjon rendszeresen kontrollra, és az alkalmankénti dohányzást is hagyja el, csak nyerhet vele.Üdvözlettel: Dr. Csuth Ágnes, háziorvos

Kérdés: 2009. szeptember 13., 18:54; Megválaszolva: 2009. szeptember 13., 18:54
Kérdések és válaszok: Tüdőrák
Daganat
Tüdőrák agyi áttéttel
Műteni vagy nem műteni?
adenocarcinom tüdőrak