• CT tüdőbiopszia

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Hol csinálnak CT által vezérelt tüdőbiopsziát?

        WEBBeteg szakértő válasza a tüdőbiopszia témában

        Minden nagyobb tüdőgyógyászati intézményben (pl. Korányi Tbc Intézet, Budapest), illetve Orvosi Egyetemek Tüdőklinikáin (Budapest, Szeged, Debrecen, Pécs), de nagyobb megyei Kórházakban is (Miskolc, Győr, stb.) is meg van ez az eljárás szervezve.

        Tüdőgyógyászok megmondják, melyik a legközelebbi és a legjobb Önöknek.


        WEBBeteg Szerkesztőség
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-06-06 16:36:01; Megválaszolva: 2011. október 05., 11:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktornő! Édesapámnak tüdődaganata van (adenocarcinoma). Kemo+immunterápia kezelést kap, eddig egyet kapott. A kezelés után 2 héttel jelentkezett nála állapotrosszabbodás (köhögés, hányás, fulladás, láz). Ma kapta volna a...

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Bőrbetegségek a lábon
        Készülj fel a második hullámra!