tüdőrák kezelése

édesapámnál tüdő vagy hörgők rosszindulatu daganatot diagnosztizáktak, emellett nyirokcsomó megnagyobbodást, gócokat a hörgőkön, és a nyirokcsomó átszövi a mellkas légzőszerveit, valamint mellkas és szívburokban folyadék van, és a daganat kissejtes.Kérdésem: mire számíthatunk ezután, hogyan készítsem fel a rá váró következményekre? Előre is köszönöm, kérem mielőbbi válaszát.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza tüdőrák témában

Tisztelt Kérdező!

A kérdésben szereplő adatok alapján előrehaladott kissejtes tüdőrákról van szó. Ennyi információ alapján a konkrét esélyekről nem lehet nyilatkozni. Onkológiai kezelés szükséges, emiatt legyen szakvizsgálat.

Kérdés: 2012. május 04., 18:46; Megválaszolva: 2012. május 07., 23:39
Kérdések és válaszok: Tüdőrák
Lehet e daganat? Tüdő rák?
Lehet e daganat? Tüdő rák?
Gyógyulási esélyek
Tüdőn áttét