daganatos betegség

Tisztelt cím! a tüdődaganatomat eltávolították, majd kemóterápíás kezelés volt, nagyon lefogytam, 57 kg. most jelenleg aktívan kocogok, súlyzózom, 72kg a súlyom erősnek érzem magam, de mégis érzem, hogy a tüdőm állandóan, hörtyögő hangot hallatt, bár a váladékot amit érzek, próbáltam 200mg ACC hurutoldóval kezelni, de semi eredmény...sípoló hang nem szünik...mitévő legyek, sőt a sárgabarackmagban nassolását javasolja e....meg a málnasav fogyasztását? mivel cinid öli a rákos sejteket, állítólag... Köszönöm segítségt, maradok tiszelettel Budai antal

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza tüdőrák témában

Tisztelt Kérdező!

Amennyiben a mellkas röntgen rendben van és a hallgatózás során sincs eltérés nem kell gyógyszert szedni. A hörgő hang miatt legyen egy fizikális vizsgálat a háziorvosnál. A kérdezett kezeléseknek igazolt hatását az irodalomban eddig nem közölték.

Kérdés: 2012. május 04., 18:14; Megválaszolva: 2012. május 07., 23:36
Kérdések és válaszok: Tüdőrák
Lehet e daganat? Tüdő rák?
Lehet e daganat? Tüdő rák?
Gyógyulási esélyek
Tüdőn áttét