• Terhesség?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő,Doktor Úr, A kérdésem az lenne,hogy lehetek-e terhes? Clostilbegyt tablettát kaptam. Elvileg okt.16-án volt peteérésem akkor és másnap is együtt voltunk a párommal! Elvileg most kellene megjönnie 27.én,de nekem mindig késik 9-10 napot mióta abbahagytam a fogamzásgátlót! Csináltam terhességi tesztet 23.-24.én összesen 4 db-ot és mindegyik szerint kisbabám lesz!! Az első tesztemen a 2 csík halvány volt de látható. 24.én este amit csináltam azon már jól látható mindkét csík!!Ön szerint is ez lehetséges? Ha a menzesz előtt csináltam a tesztet? A hasam alja néha fájdogál és a mellem is enyhén érzékeny! Émelygek is,de inkább napközbe és néha szédülök is! Lehetek terhes? Nagyon boldog lennék! Előre is köszönöm a válaszát!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a terhesség témában

        Kedves Kérdező! A korai tesztek már 10 nappal a teherbe esés után kimutatják a terhességet, ha már három teszt pozitív, akkor bizony terhes, gratulálok! Telefonáljon orvosának, mert egyes esetekben Utrogestant vagy egyéb gesztagént szükséges adni, az ön esetét nem ismerem, így ezt nem tudom megmondani.Jó egészséget!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. október 26., 15:58; Megválaszolva: 2011. október 27., 09:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben: