Mesntruacio kesese!

Kedves doktorno! Azt szeretnem megkerdezni, hogy lehetseges-e, hogy a menstruaciom azert kesik mar 3 hete, mert egy redigest nevu gyogyszert szedek? Az orvos irta fel nekem, mert lusta az epem es hamar felpuffad a hasam. Kb 1 honapja voltam nogyogyasznal, megvizsgalt es azt mondta, minden rendben van. Nem tudom, mit csinaljak, hogy vegre megjojjjon a menstruaciom, mert nagyon megvisel a kesese. Terhes bisztos nem vagyok, de hamarosan szeretnek kisbabat is, es akkor kell-e szedjek elotte valami vitamint? Vaom valaszat, elore is koszonom!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza a terhesség témában

Kedves Kérdező! Nem valószínű, hogy az emésztéssegítő gyógyszer miatt késik a vérzése. Még ha védekeznek is, csináljon terhességi tesztet. A menses késésnek oka lehet a terhesség, stressz, fogyás, hormonális okok, stb. A pontos ok nőgyógyászati vizsgálattal tisztázható. A terhességre való felkészülés során folsav és multivitamin szedése javasolt.

Kérdés: 2011. október 26., 15:57; Megválaszolva: 2011. október 27., 09:16
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Lehetek-e terhes
PreMens tabletta szedése terhesség...
Terhesség, edzés
Lehetséges-e a terhessè?
CT után kiderült terhesség