Terhesség

T. Doktor úr! 2007-ben császármetszéssel szültem kislányomat. Április óta a 2. gyermek összehozásán "dolgozunk" férjemmel, ami ez idáig nem sikerült. Pár éve ultrahangos vizsgálat során említette az orvos, hogy hátrahajló méhem van, összefüggésben van ez azzal, hogy nem esek teherbe? Mikor kell orvoshoz fordulnom, mennyi idő eltelte után? Mit tegyek, hogy teherbe essek? Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Deli Tamás válasza a hátrahajló méh témában

Tisztelt Kérdező! A hátrahajló méh miatt aggódni nem szükséges. Orvosi meddőségi kivizsgálás akkor indokolt, ha egy év elteltével sem sikerül teherbe esni, azaz jövő április után.

Dr. Deli Tamás
Dr. Deli Tamás szülész-nőgyógyász szakorvos
Kérdés: 2011. október 09., 07:55; Megválaszolva: 2011. október 16., 11:31
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Terhes lennék?
korai terhesség
Terhesség duphalac belsőleges oldat
Enyhe sárga barna pöttyös folyás...
Aggódnom kellene e?