Kell-e aggódnom?

T. Dr.ÚR! Nőgyógyászati probléma miatt írok. Szeretném tudni, hogy nekem 2001 be a férjem halálakor el múlt a menstuációm. Azután még pár alkalommal volt még pecsételő vérzésem. Azután egyedül voltam, és nem éltem nemi életet. Majd 3 évvel ezelőtt újra féjhez mentem, azóta élek megint rendszeres nemi életet. Egy ideje vannak alhasi fájdalmaim, és egyidőben jelentkezik a melleim érzékenysége is. az utóbbi időben a jobb mellem váladékozik (ELÖTEJ SZERÜ) . Ezek a panaszok függetlenek a közösüléstől. Csináltam 1x tesztet és minkét csik kijöt, csak az alsó két széle volt erösebb árnyalatú. Hallottam már csodákrol pl: 60 éves nő szűlt, meg kobor tüszökről. Akadtt olyan is akinek nincs menstuációja mégis terhes lett.Ezeket orvoszól is hallottam már. Kérdésem Létezik ez? Lehetséges, hogy ilyen tünetekkel ez akár meg eshet? Válaszát előre is köszönöm! Üdvözletem: Mária

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Herman Tünde válasza vérzészavar témában

Kedves Kérdező!

A terhesség bekövetkeztének lehet esélye, de ez meglehetősen csekély. A rendszertelenül jelentkező vérzések miatt mindenképpen nőgyógyászati vizsgálatra, UH-ra van szüksége. Az emlő váladékozása miatt történjen emlővizsgálat.

Dr. Herman Tünde
Dr. Herman Tünde Szülész-nőgyógyász szakorvos
Kérdés: 2011. október 07., 11:28; Megválaszolva: 2011. október 11., 13:42
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Terhesség alatti gyógyszerszedés
Lehet a baba beteg?
Toxoplazmózis
Eseményutáni tabletta
Duphaston abbahagyása