• Méhösszehúzodás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves dr ÚR/NŐ! Én avval a kérdéssel fordulnék önökhöz hogy tegnap voltam CTG-n és most járunk úgy a 35-36.hétben! És a gép szerint a méhősszehúzodásaim értéke 30és 40 között voltak! ami azt illeti nem éreztem görcsöket vagy haskeménykedést de derékfájást annál inkább! tulajdon képen csak arra lennék kíváncsi hogy ez most minek is tudható be!? az orvosom azt mondta hogy ezek már jósló fájások?! és ha azok is akkor milyen időközönként fognak jelentkezni már mint napi szinten kell neki vagy rendszertelenűl ahogy csak jönnek! Válaszukat előre is köszönöm:)

        Dr. Boros Miklós válasza a terhesség témában

        Kedves Kérdező! A méhszájvizsgálat is szükséges annak megállapítására, hogy valóban csak jósló fájásokról van-e szó vagy ennél többről.Ha egy órán belül 4-5 összehúzódás van, melyet érez is akkor intézetbe kell menni vizsgálatra.


        Dr. Boros Miklós, szülész-nőgyógyász
        szülész-nőgyógyász Itt kérdezhet További orvosok

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. október 04., 12:41; Megválaszolva: 2011. október 05., 12:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Készülj fel a második hullámra!