Lehet-e még kisbabám

Tisztelt Doktor Úr, Nő! 1999-ben a terhességem harmadik hónapjában 2.0 volt a fehérvérsejt számomnak az értéke de a szűlés után teljesen rendbe jött.2001-ben krónikus granulocitopéniát és rheumatoid arthritist diagnoztizáltak a hematologián ahová rendszeresen járok ellenörzésre. Most jók az eredményeim és ha lehet szeretnénk egy második gyereket is, de a profeszorom válasza az volt probáljam meg, most csak folsavat és vitamint szedek. Azt szeretném megtudni, ezekkel a betegségekkel ön szerint is lehet-e babát vállalni.Válaszát előre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Deli Tamás válasza terhesség témában

Tisztelt Kérdező!

Igen. Mindenesetre előtte én az Ön helyében felkeresnék egy nőgyógyászt minden lelettel és haematologiai véleménnyel, hogy ő is áttanulmányozhassa a leleteket és így a terhesség biztosan a lehető legoptimálisabb időpontban foganhasson meg.

Dr. Deli Tamás
Dr. Deli Tamás szülész-nőgyógyász szakorvos
Kérdés: 2011. október 02., 15:29; Megválaszolva: 2011. október 03., 17:19
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Terhesség alatti gyógyszerszedés
Lehet a baba beteg?
Toxoplazmózis
Eseményutáni tabletta
Duphaston abbahagyása