• Gyermekvállalás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő! Meg szeretném kérdezni, hogy Ön mint orvos mit tanácsol, vállalhatok babát, vagy csak a transzplantáció után? Ugyanis már nagyon szeretnénk a férjemmel. Köszönök szépen minden tanácsot és segitséget. Tisztelettel, Erika

        Dr. Csuth Ágnes válasza a terhesség témában

        Kedves Erika! Nem tudom, mi volt levele előzménye, milyen transzplantációról van szó? Általánosságban azt tudom mondani, hogy állapotától függően a gondozó szakorvos és a szülészorvos együttes véleménye alapján lehet erre választ adni.


        Kérdés: 2011. október 02., 10:29; Megválaszolva: 2011. október 03., 11:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Bőrbetegségek a lábon
        Készülj fel a második hullámra!