• Terhesség?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Webbeteg, 3 kérdéssel fordulok Önökhöz: Jelentkezhet-e a terhesség első hónapjában 10 napig (ez a normál időtartam nálam) tartó, a megszokottal teljesen egyező intenzitású, színű, fájdalommentes ) menstruáció, ami nem is késett?-ezt azért kérdezem, mert a következő 10 napot késett, és 7-9 nap helyett 3-4 napos volt, és nagyon gyenge, amilyen jellegű pecsételő vérzésem 2 gyermekemmel való terhességemnél is volt. Lehet-e negatív bármilyen okból a Béta HCG szint a terhesség 10-12. hetében?-vérvétel. Egy esetleges hasűri terhességet biztosan észrevesz-e az orvos/ kimutat-e a hüvelyi és hasi UH 11-14. héten? Kérdéseim oka, tüneteim: hasam elődomborodik és keményebb tapintású, melleimből nyomásra anyatej jön (orvos is látta, tényleg tej), aug-i menstruációmat leírtam, a mostani késik 3-4 napja. Mellbimbóim sötétebben, egész testemen jobban átlátszanak az erek, 15 hete eshettem teherbe, és la. egy hónapja mozgást érzek. Hasam a bal oldalt púposabb egyértelműen, néha hirtelen fájó mozgást érzek. Derekam pár naponta fáj esténként.....UH-on többször voltam, nem mutat terhességet.

        Dr. Deli Tamás válasza a terhesség témában

        Tisztelt Kérdező! 1. Igen 2. Nem. 3. Igen.


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. szeptember 30., 14:54; Megválaszolva: 2011. október 03., 17:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés