• Baba

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        az a probléma hogy a magzat az rendesen fejlödik talán még gyorsan is csak a hasam nem nö miéer? azt mondják h még várjak de én türelmetlen vagyok, és hallottam ojanrol h a terhesség alat ki fog alakulni egy barna vonal a hasamon ezt h tudom majd meg akadájozni, elözni?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a terhesség témában

        Kedves Kérdező! A has növekedése nem minden nőnél azonos tempójú, majd növekszik, ha a méh elkezd nagyobb iramban nőni, ez a terhesség második felében gyorsan beindul. Általában első terhességnél lassabban nő a has. A barna vonal oka hormonális és a bőr megváltozott jellegéből adódik, nem tud ellene mit tenni, de terhesség után visszahúzódik.


        Kérdés: 2011. szeptember 29., 15:46; Megválaszolva: 2011. szeptember 30., 13:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt doktor úr. 9hetes terhes vagyok enyhe székrekedéssel küzdök. A kérdésem az lenne hogy duphalac belsőleges oldatos lehet e szedni? Progeszteront szedek 3x1 et lehetséges h emiatt nem nagyon megy a székletelés?