• Baba

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Immár a 16. hétben vagyok de nem látom h nöne a hasam de a baba meg fejlödik mivel h olvastam a magzat fejlödéséröl és mostanában kéne megtudjam h fiam vagy lányom lesz és h a baba holtart a fejlödésben mekkora,és h idövel érezni fogom a kis rugásait, de én már 2 hete érzem h rugdalozik és már a 12-héten meg monták már h fiam lesz és már akkor olyan magas volt mint most kéne lennije. ez mi?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a terhesség témában

        Kedves Kérdező! Igazából nem értem, hogy mit akar kérdezni. A magzat pontos méreteit ultrahanggal lehet meghatározni, a következő ultrahang során, ha esetleg kórosat észlelnének, nem fejlődik a várt mértékben a magzat, azt elmondják.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. szeptember 27., 16:12; Megválaszolva: 2011. szeptember 28., 12:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés