• Magne B6

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/ Doktornő! Férjemmel második babánkat tervezzük. Első gyermekünknél minden rendben volt, gondnélküli terhesség, szülés.Mitralis billentyűvel rendszeresen ellenőriz a kardiológusom (szerencsére csak a pulzusom magasabb, egyéként minden rendben.). Ő javasolta, hogy terhesség előtt, közben szedjek Magne B6-ot. Az a kérdésem, hogy jelenleg is szedem a 250 mg-osat, azonban Elevitet is elkezdtem szedni amiben szintén van magnézium 100 mg és B6 vitamin 2,60 mg. Kérdésem az lenne,hogy ezeket a vitaminokat nem lehet túladagolni? Nehogy emiatt legyen problémám a terhesség alatt, esetleg a babának. Válaszát előre is nagyon köszönöm.

        Dr. Boros Miklós válasza a terhesség témában

        Kedves Kérdező!Nyugodtan szedheti mivel a MagneB6 dózisa 4X2 szemre is emelhető.


        Dr. Boros Miklós
        szülész-nőgyógyász

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. szeptember 19., 14:18; Megválaszolva: 2011. szeptember 20., 12:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés