• Terhes vagyok?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves DoktorNő/Úr! 2 napja gyengeséget, hányingert, hasfájást érzek.3 hete volt egy vetélésem azóta egyszer voltam együtt a férjemmel hétfőn (12-én), nem védekeztünk de az egy megszakított együttlét volt. Csináltam tesztet amelyen a második csík szinte alig volt látható. Lehet hogy megint terhes vagyok?

        Dr. Deli Tamás válasza a terhesség témában

        Tisztelt Kérdező! A leírt tünetek alapján nem is zárható ki, de nem is erősíthető meg a terhesség, leginkább egy gyomor-bél rendszeri fertőzésnek felelnek meg. A terhességi teszt enyhe pozitivitása még akár a korábbi terhesség csökkenő HCG szintjét is jelezheti (bár azt nem írta meg, mekkora volt az a terhesség) - ha panaszai nem erősödnek, 1 hét múlva ismételje meg a terhességi tesztet, negatív esetben nem terhes. Ha panaszai erősödnek, keresse fel orvosát.


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos Itt kérdezhet

        Dr. Deli Tamás

        Kérdés: 2011. szeptember 15., 15:53; Megválaszolva: 2011. szeptember 16., 11:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben: