• Szex abortusz után

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm Olyan kérdésem lenne.Hogy 2 hónapja kiderül hogy terhes vagyok sajnos nagyon fiatok vagyunk a párommal és nem tudtuk hogy meg tartsuk e. Ez idő alatt 3 hét volt a gondolkozási idő hogy el döntsük.A 3 hét 1 katasztrófa volt folyamatos hányás hányiger étvágytalanság.És majd a végén már szinte éhezés mert nem mertem enni se.Szedtem b6 ot magne b6 -ot.Végül az abortusz mellett döntöttünk.Volt 1 fogadott orvosom aki nagyon rendes volt velem. Majd kiderült hogy a vér csoportom is A RH negatív. Mi miatt voltak ezek a tünetek és a megint teherbe esnék ugyan így lenne e???? Most volt 4 hetes kontrollom az orvosomnál azt mondta nagyon szépen rendbe jöttem és szépen gyógyultam.Kérdeztem tőle mikor lehet az 1.ső sexuális együtt lét a párommal.Azt mondta menszesz után. De én már most lefeküdtem a párommal persze óvszerrel védekeztünk. Ez gond???

        Dr. Deli Tamás válasza a abortusz, szex témában

        Tisztelt Hölgyem! 1. A hányinger a terhességi hormonok hatására jelentkezett, nem automatikus, hogy újabb terhességben is ugyanígy lesz. 2. Nem gond, hogy volt már szex.


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. szeptember 10., 14:48; Megválaszolva: 2011. szeptember 12., 22:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés