• Ureaplasma urealyticum

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/Doktor Úr! Idén januárban meddőségi kivizsgálások alkalmával ureaplasma urealyticumot diagnosztizáltak nálam. Nőgyógyászom 8 hónapja próbálkozik megszabadítani tőle, nagyon úgy fest, hogy teljesen sikertelenül. Szedtem már Summamed-et, Zitrocin-S-et dupla adagot Klion-D-vel megbolondítva, és a gyógyszeres kúrák után már túl vagyok 3 ureaplasma controll vizsgálaton, melyek mind sorba pozitívak lettek. Ez már több mint 8 hónapja tart, a türelmem és a lelki erőm is elfogyott, mert már 2 éve sikertelenül próbálkozunk teherbeeséssel. A biológus ajánlását a Doxyciclyn AL 200 mg-os kapszulát a nőgyógyászom folyamatosan elvetette, mert szerinte a Summamed és a Zitrocin majd megoldja a problémát. A jelek szerint egyik sem működik. A biológus szerint háziorvos is felírhatja a Doxyciclyn-t , próbálkozzak ezzel a lehetőséggel? Mennyi ideig kell a Doxyciclyn-t szedni, hogy hatásos legyen? Párommal mind a ketten belefáradtunk a folyamatos és hatástalan gyógyszerek szedésébe, és mivel egyik sem működik el is keseredtünk és becsapva érezzük magunkat. Segítségüket előre is köszönöm! Tisztelettel: Lilybaba

        Dr. Boros Miklós válasza a Ureaplasma urealyticum témában

        Kedves Kérdező!A hüvelyváladék tenyésztés a steril kivizsgálás kis szelete,de információt kell szerezni a petefészek működéséről,a petevezeték átjárhatóságáról és szükséges a férj spermalelete is.Ezek elkészültek-e?


        Dr. Boros Miklós
        szülész-nőgyógyász

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. szeptember 06., 10:36; Megválaszolva: 2011. szeptember 07., 09:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben: