• Gyermekvállalás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/Úr! A háziorvosom szerint a derekamon lévő hólyagos kiütés HSV! Kérdésem az lenne,hogy ez után mennyi idő múlva vállalhatok gyermeket? Illetve ez kihat-e a terhességre illetve szülésre! Kell-e valamilyen vizsgálat előtte?Nagyon szeretnénk egy második babát! Köszönettel!

        Dr. Szanyi Andrea válasza a HSV fertőzés, terhesség témában

        Kedves Kérdező! A herpes simplex vírus (HSV) fertőzés nyomtalanul elmúlik, de újra fellángolhat. Amennyiben herpeses elváltozás csak a bőrén van, az nem okoz a későbbiekben a magzatra, szülésre kockázatot. Ugyanez a vírus okozza a nemiszervek fertőzését is, ami az újszülött szűlöcsatornában való fertőzéséhez vezethet.


        Dr. Szanyi Andrea
        belgyógyász, háziorvos, geriáter Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Szanyi Andrea
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. augusztus 31., 09:54; Megválaszolva: 2011. szeptember 04., 13:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben: