• vérezgetés várandósan

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! Most járok a várandósságom 18. hetében, jövő héten megyek ultrahang vizsgálatra. Kb a 13. héten volt egy kis barna pecsételgetésem, ami párszor visszajött, és a 15. héten el is mentem emiatt kivizsgálásra. Az ultrahang mindent rendben talált, méhlepény leválásra utaló jelek sem voltak, egy kis méhszájsebet találtak, azt mondták, talán ez okozhatja. Tegnapelőtt és ma, wc használat után /székrekedésem volt/ viszont már élénk piros vérvolt a papíron. Biztos, hogy nem aranyér, mert a hüvelyből jött. Ez csak wc után, azóta semmi! Okozhatja esetleg az erőlködés, sérülhet ettől valami, vagy a méhszájseb lenne ez is? Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a vérzés témában

        Kedves Kérdező! Ismételt vizsgálattal tisztázható csak a mostani vérzés oka. Ha korábban kizárták az említett okokat, nem jelenti azt, hogy a terhesség során nem is fordulhatnak elő. Az erőlködést kerülje, lazítsa a székletét sok rosttal, bő folyadékkal, ha kell, használjon kúpot.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. augusztus 10., 09:03; Megválaszolva: 2011. augusztus 11., 10:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés