• Várandósság

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Webdoktor! azt szeretnem megtudni h milyen hosszu bejelentett munkaido kell ahhoz ha babam lesz es kapjam a gyest? illetve mivel nem tervezett terhesseg ,igy volt hogy ittam alkoholt az amig ki nem derult a terhesseg ez lehet karos hatassal a picire? lehet e hasznali proenzi kremet? es hogy milyen vitamin ajanlott? es mikor erdemes orvoshoz menni? ill.a milyen orvosi vizsgalat javasolt h egeszseges babam szulesen?gondolok itt a rendelenessegekre h ezt hany honaposan kell elvegezni? tisztelettel Szilvia

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség témában

        Kedves Szilvia! Igen, de ha nem rendszeresen ivott és abbahagyta, valószínűleg nem. Keressen fel genetikai szakrendelést. Arra vonatkozóan nem tudok adatról, hogy ártalmatlan volna a terhességre (arra sem, hogy ártalmas) - ha nem feltétlen szükséges, ne használja. 4. Gravida, Materna, Ladeevit, Elevit, Femibion 5. Panaszmentes esetben az utolsó vérzés kezdete után 6 héttel. 6. Rendszeres terhesgondozás szükséges. Ennek vizsgálatairól a Terhesgondozóban a védőnő és nőgyógyász részletesen felvilágosítja.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. augusztus 04., 21:34; Megválaszolva: 2011. augusztus 06., 09:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés