• Kisebb vérzés kismamánál

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Előfordulhat avagy normális az, hogy ha orális együttlét, majd anális közösülés és kielégülés után a hüvely vérzik vagy vér folyik onnan. Egy kis idő után elmúlt, de ilyet eddig csak hüvelyi közösülés után tapasztaltam egyszer, s azóta nagyon vigyáztunk is a párommal, de azóta szinte kerültük is, főleg most, hogy fenn áll 3 hete egy makacs fertőzés vagy gomba, amit már előző levelemben panaszoltam is, hogy sikertelenül írtom. A babára nincs veszéllyel egy ilyen kis mennyiségű vérzés? Mikor tudom meg, hogy ez nem esetleg mélyebbről jön-e. Kerüljem a szexuális együttlét minden formáját? Az orgazmus is előidézheti a vérzést és tiltott-e mindenfajta élvezet?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a hüvelyi fertőzés témában

        Kedves Kismama! Érdemes a jelentkező vérzés miatt kerülni az anális és orális szexet is, valószínűleg az orgazmus során a méh összehúzódik és az ott lévő vér, ami egyébként távozna, ilyenkor ürül. Forduljon nőgyógyászhoz!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. július 24., 12:20; Megválaszolva: 2011. július 25., 17:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés