• Terhes vagyok

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor úr/nő! Valószínű hogy gyermeket várok.Nagyon az elején járok kb.2-3 hetes lehetek.Alhasi görcseim vannak.Álltalában enyhe de néha kicsit erősebbek.És kissé bevan keményedve a hasam.Ez normális?Vagy félhetek az esetlges vetéléstől?

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség témában

        Tisztelt Hölgyem!

        Mivel még a terhessége nem bizonyított, nem kell aggódnia. Amikor valaki aprólékosan figyeli a szervezetét, minden változást észrevesz.  Lehetséges, hogy terhes, de az is lehet, hogy menstruáció készülődik. Az első 4 hét folyamán a minden vagy semmi elven bármilyen probléma van, vetélés bekövetkezhet, de a nők nagy része ezt észre sem szokta venni. Várjon még nyugodtan, ha a panaszi fokozódnak, érdemes elmenni egy vizsgálatra, egyébként pedig csináljon egy terhességi tesztet.

        Tisztelettel: Dr. Farkas Ágnes szülész-nőgyógyász rezidens

         


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-07-03 11:22:55; Megválaszolva: 2011. augusztus 01., 10:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben: