• Folyás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor! Azt szeretnem megkerdezni,hogy mitol lehet vagy szukseges e orvoshoz fordulnom ha terhessegem kb 5-6 heteben barnas folyasom van. Nem nagy mennzisegben,keves, de van megis. Gorcseim nincsenek,neha erzek egy pici fajdalmat, de nem is mondanam ezt fajdalomnak az alhasban. Neha meg bele beleszur a jobb oldalon mintha a petefeszkem fajna, vagz mint amikor fol vagzok fazva. Normalis ez? Az orvos azt mondta renben van, a kicsi fajdalom nem gond, a folyasra nem mondott semmit,megis aggodom.Menjek vissza hozza?Ket het mulva kell ellenorzesre mennem. Koszonom valaszat!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a terhesség témában

        Kedves Kérdező! A folyás okát ki kell deríteni, mert komoly szövődményekkel is járhat. Kis hematoma, gyulladás , de kezdődő vetélés jele is lehet, történjen vizsgálat.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. június 08., 13:17; Megválaszolva: 2011. június 09., 11:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés