• Inzulinrezisztencia-terhesség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Szakértő! 11 hetes terhes kismama vagyok. Inzulinrezisztencia miatt Meforalt (500-as)szedek napi 2x1 szemet. Kérdésem az lenne, hogy mikor kell elkezdenem csökkenteni az adagot, és melyik terhességi hétig kell teljesen elhagyni a gyógyszert? Köszönettel: Rita

        Dr. Csuth Ágnes válasza a terhesség témában

        Kedves Rita! Erről kizárólag a kezelőorvos dönthet, hogy meddig szükséges szedni, mert ez egyedi elbírálást igényel, javaslom, hogy most jelentkezzen be a diabetológushoz egy kontrollra, ez a 12. héten éppen időszerű lesz.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. június 02., 11:34; Megválaszolva: 2011. június 03., 13:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Babavárás hétről hétre
      • Infografika és videó
      • Hirdetés