• Korai

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Szép napot kívánok! Az enyém már nagyon Szép! Ma csináltam terhességi tesztet és pozitív lett!!!! (azt írja, hogy 99,98%-os) :D és azt nem tudom, hogy (kb.: 3 hete fogant, fogantak!) mikor látható bármelyik ultrahangon, hogy ketten vannak-e, és hogy nem korai-e orvoshoz menni. Terveztük a gyermekáldást, de hogy azonnal összejön álmodni sem mertem! És elkezdtem a hepatitis a+B védőoltást, úgy gondoltam, hogy legyen védettségem amire állapotos leszek megkaptam 2 oltást, 1, 7 napos osztásban és most nem tudom mi legyen a 21 napossal, ugye ne legyek ennyire megijedve! Kérem adjon tanácsot, ugye nem ártottam nekik, magamnak, lehet-e védettségem, Előre is köszönöm válaszát!

        Dr. Rákóczi Éva válasza a hepatitis, terhesség témában

        Tisztelt Hölgyem! Az oltás leiratában ez szerepel: Fokozott elővigyázatossággal alkalmazható, ha Ön terhes vagy terhesnek érzi magát vagy terhességet tervez. Védettsége az oltási sorozat felvételével lesz.


        Dr. Rákóczi Éva
        infektológus

        Dr. Rákóczi Éva
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. június 01., 14:42; Megválaszolva: 2011. június 07., 07:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben: