• Terhesség?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves doktor úr! A barátommal 2 hete feküdtem le elősször, de nem használtunk óvszert. Nem élvezett belém és a menstruációm is megjött rá 3 napra. De azóta enyhe alhasi fájdalmaim vannak és a mellemben is érzek egy kis bizsergést. Lehetek terhes ?

        Dr. Veress Dóra válasza a Terhesség témában

        Kedves Kérdezö! Az elöváladék is tartalmazhat spermiumokat, nemcsak az ejakulátum. A menstruáció alatt is elöfordulhat, hogy löködik ki petesejt, így ez sem védi meg egyértelmüen a teherbeeséstöl. A legbiztosabb, ha vesz egy terhességi tesztet,vagy elmegy a nögyógyászához.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. május 26., 19:41; Megválaszolva: 2011. május 28., 00:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés