• LActo LAdy

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztel Doktor Úr! 27 hetes terhes vagyok. Panasz és tünetmentes vagyok, de Candida gombát találtak a hüvelyváladék mintavétele során. Azt mondták ne foglalkozzak vele, ha nincs semmilyen kísérő tünetem, de engem azért zavar. Mit gondol Ön a LActo LAdy, vagy a Normaflore napi szintű szedéséről? Érhet valamelyik valamit? Árthatnak ezek a babának? Köszönettel: SZE75

        Dr. Csuth Ágnes válasza a terhesség témában

        Kedves Kérdező! A Candida a hüvelyflóra normális tagja, csak akkor kell vele foglalkozni, ha magas a csíraszám, vagy panaszt okoz. Én javasolnám a CNS hüvelykúp feliratását, ha esetleg azóta panaszt okozna. A babának nem árt. Hüvelyi probiotikumot is alkalmazhat (bár ez sem feltétlenül indokolt ilyen esetben), Gynophilus Protexint használjon, ha elkezd ilyen kúrát.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. május 17., 18:54; Megválaszolva: 2011. május 18., 14:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés