• Mennyire pontos a terhességi teszt?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor Úr/Hölgy! A férjemmel a házasságkötésünk óta (igaz csak 3 hónapja) tervezünk kisbabát.Nekem,ha jól számolok,akkor április 26.-án meg kellett volna jönnie a menstruációmnak.Úgy tudom két menstruáció között 28 napnak kell eltelnie.Ha késik is a menstruációm,akkor is csak maximum 2-3 napot.De még mind a mai napig nem jött meg.Tegnapelőtt megvettem egy terhességi tesztet,de csak tegnap reggel végeztem el,mivel ezt is úgy tudom,hogy a reggeli,első vizeletből a legcélszerűbb elvégezni.A terhességi teszt pozitív lett.Szeretném megtudni,hogy mennyire pontosak a terhességi tesztek?Én a Maria Romed kazettás terhességi gyorstesztet vettem meg.Ez a fajta is elég pontos?Május 16.-án kell visszamennem a nőgyógyászhoz egy cytológiai leletért,és akkor megemlíthetem neki a terhességi teszt eredményét? Köszönettel: Rózsa

        Dr. Csuth Ágnes válasza a terhesség témában

        Kedves Kérdező! Nagyon nagy százalékban pontosak a mai tesztek, azonban nemcsak élettani terhesség okoz pozitivitást, hanem akár méhenkívüli is, egyes gyógyszerek, daganatok, ezért feltétlenül említse meg, mert az orvos vissza fogja önt rendelni ultrahangra.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. május 11., 10:26; Megválaszolva: 2011. május 12., 14:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés