• Epilepsziám van, veszélyeztetett terhes leszek?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/Úr! Párommal szeretnénk babát vállalani, viszont enyhe fokú epilepsziám van (gyógyszert szedek, amivel rohammentes vagyok. Ritkán vagyok rosszul, eddig szerencsére csak 5 rohamom volt 13 éves koromtól, azok is rendre alvás közben.)A kérdésem az lenne, hogy ilyen esetben kell-e arra számítanom, hogy veszélyeztetett terhesség elé nézek? Ha ez áll fenn, akkor meddig maradhatok a munkahelyemen? Köszönöm előre is válaszát!

        WEBBeteg szakértő válasza a epilepszia, terhesség témában

        Kedves Kérdező! Mindenképpen veszélyeztetett terhes lesz. De ez nem akadályozza meg azt, hogy, ha nincs jelentősebb probléma, nem tudna dolgozni. Az epilepsia mellett nyugodtan vállalhat terhességet.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. április 29., 10:25; Megválaszolva: 2011. május 06., 10:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben: