• Mire számítsak?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        április 17.-én csináltam egy terhességi tesztet,aztán csináltam még egyet pozitív lett mind a kettő. Azóta sem voltam orvosnál tervezem hogy megyek a héten,de allergiás asztmás vagyok nem merem használ a pipámat de kéne,erős fájdalmaim is vannak éjjel nem tudok a melleim miatt aludni nagyon feszül.Sokszor érzem hogy görcsöl a bal petefészkem és az alhasam is sokszor..fáj a derekam azon kívül a derekam majd le szakad.Folyton aludnék csak bár ez nem megoldható de a fáradságom rossz kedvet is okoz.Nem tudom mit ehetek és hogyan,sokszor hányingerem van úgy érzem hogy a gyomrom a torkomba van (savas érzés)és a fejem is nagyon fáj.A legrosszabb hogy tisztában vagyok vele hogy 70 %os a tüdőm,félek hogy mi lesz most.És azt is tudom hogy nem szeretnék normál módon szülni inkább császárral.Van e választási lehetőségem ezekre?tehát a kérdés konkrétan hogy mire számíthatok?Előre is köszönöm szépen válaszukat!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a terhesség témában

        Kedves Hölgyem! A hányinger, az émelygés, az álmosság, a mellfeszülés a terhesség alatt gyakran előfordulnak. Jó lnne mielőbb ultrahangra elmennie, hogy kiderüljön, élettani terhességről van-e szó. Amennyiben súlyos légzőszervi betegsége van, a spontán szülés lehetőségéről a szülész és a tüdőgyógyász együttesen dönt, ha kockázatos, nem fogják önt beleengedni. A terhesség alatt rendszeres tüdőgyógyászati kontroll szükséges.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. április 27., 18:47; Megválaszolva: 2011. április 29., 11:03

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés