• Babavállalás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt DR.úr-nő! Sajnos a legutóbbi /beavatkozásnál- 6hetes babát elvesztettem,mert nagyon véreztem,annak a szővettani eredménye még nincsen meg,és konkrétan így nem is tudom mi lehetett a nagy vérzés oka! A jóindulatú koponyacsont daganatnak aBNO: kód a véleménynél: D7600 Langerhans-sejt histiocytosis ,és még /benigus-fibro-osseous laesio. Ezt a daganatott fejfájas miatt,és hormonális vérvételből állapitota meg nekem egy Dr. aki engem kezelt. A méhenkívüli terhességem szőv. eredményét nem találtam,de ezt igyekszem bepótolni,de a vizsgálati leleten ez áll: Uh.vizsgálat. 62X432mm-s uterus nyk:3mm Az uterus bal oldalán 73x39mm-s resistenia. A tubában petezsák,melyben 9 mm-s CRL-i embryo látható. FHR:poz. Douglasban átlag 24-28m-s folyadék /vér/ látható! Köszönöm válaszukat !

        Dr. Deli Tamás válasza a gyermekvállalás témában

        Tisztelt Hölgyem! Nem tett fel kérdést. Leleteit elolvastam.


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. április 27., 14:57; Megválaszolva: 2011. május 02., 11:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben: