• Betegség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm! Az lenne a kérdésem, hogy lehetek e terhes, vagy valami más problémám van e. Két hete kiderült, hogy chlamydiám van, azóta antibiotikum kúrán vagyok, a folyásom néha elég sötét. Yasminelle fogamzásgátlót szedek, körülbelül 7 éve szedek fogamzásgátlót. Fél éve váltottam lindynette20ról erre. Szexnél, behatolásnál nagyon fáj, ez persze elmúlik, de van úgy, hogy utána vérzek. Az elmúlt pár napban elég sűrűn van hányingerem és szédülök is. Előre is köszönöm a válaszát.

        Dr. Herman Tünde válasza a terhesség témában

        Sajnos a teherbeesésnek fg. tabletta szedése mellett is van esélye. Amennyiben ezen terhességi gyanújeleket észleli csináljon reggeli első vizeletből egy terhességi tesztet. Illetve a hüvelyfertőzést kezelni kell. Az együttlétek során jelentkező vérzés nem jó, a gyulladás kezelését követően rákszűrésre van szükség.


        Dr. Herman Tünde
        Szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Herman Tünde
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. április 12., 11:01; Megválaszolva: 2011. április 13., 12:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Babavárás hétről hétre
      • Infografika és videó
      • Hirdetés