• Terhesség alatt bevérzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot! Másodk terhességem 10. hetében járok. Kb. 1,5 hete gyenge barnázgatásaim vannak. Sokat fájdogál a hasam is. Az első pár barnázgatás után elmentem orvoshoz, aki uh-n nem látott semmit, magne b6-t, c-vitamint és ultrogestant (este 1) írt fel. Tegnap kicsit erősödött a barnázás a hasam is fájt egész nap, ezért elmentem egy másik orvoshoz. Ő látott bevérzést, a lepény széli részénél 29*9 mm-est. Az ultrogestant megemelte 3*2 szemre. Nagyon sok helyről azt olvasom, hogy ilyenkor szigorú ágynyugalom kell. Én direkt megkérdeztem mind a két orvost és a védőnőt is, és mindannyian azt mondták, hogy menjek nyugodtan dolgozni. A papíromra azt írta rá a tegnapi orvos, hogy a fizikai kímélet javasolt (itt azt mondta, hogy csak a házaséletet kell kerülni.). Van egy rokonom, aki védőnő más megyében, egyedül ő mondta, hogy ha tehetem menjek szabira. Ezek szerint nem olyan vészes a bevérzés, vagy nincs olyan rossz helyen? Nyugodtan járhatok dolgozni?Mennyire veszélyes ez a terhességemre? Válaszukat előre is köszönöm!

        Dr. Boros Miklós válasza a terhesség témában

        Kedves Kérdező!A leírtak a fenyegető vetélés tünetei,ezért a helyesen felírt gyógyszerek mellett fekvés és házasélet tilalom is szükséges.


        Dr. Boros Miklós
        szülész-nőgyógyász

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. április 09., 08:55; Megválaszolva: 2011. április 11., 09:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés