Terhesség vagy csak betegség?

Tiszteletem! A kérdésem az lenne hogy a párommal óvszerrel és megszakítással is szoktunk védekezni.Félek hogy terhes vagyok, ugyanis a mensesem csak picit jött meg, meg is volt 4 napig aztán elmúlt, de a vérzés nem volt olyan nagy mennyiségű, egyébként napra pontosan jött meg, csak nem tudom ez miért van.Kicsit félek! .. Remélem nem vagyok terhes, nem jönne jól.Tünetek egyelőre még nincsenek csak mindenen hamar felkapom a vizet. Szeretném segítségét kérni.Köszönöm.

Dr. Veress Dóra válasza terhesség témában

Kedves Kérdező!

A azokásostól eltérő, enyhébb menstruáció jelezhet terhességet, de más okok miatt is előfordulhat (stressz, szorongás, lelki eredetű problémák) . Ennek a legegyszerűbb úgy a végére járni, ha vesz egy terhestesztet és megvizsgálja önmagát. A mai tesztek már általában 10 napos terhességet is megbízhatóan kimutatnak, így akár már most is megcsinálhatja!

Kérdés: 2011. április 01., 08:39; Megválaszolva: 2011. április 01., 12:23
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Leletelemzés
Jod es pajzsmirigy hatasa elso...
Barnás pecsételés
Terhesség, trombocita
Terhesség+post covid