• Hogyan lehet elapasztani az anytajet?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Dr Nő,Dr Úr!Van egy 5 hónapos kisbabám és az elejétől kezdve fejtem neki a tejet!Természetesen meg van az oka,hogy miért!De kb 3-4 hete fokozatosan egyre kevesebb lett a tejem már ott tartok,hogy napi 50ml jön le vagy annyi sem!Próbálkoztam mindennel,hogy szaporítsam még éjjel is felkeltem fejni,szaporító fejést csináltam,de sajnos beindult ez a folyamat!Én örülök még ennek az 50ml-nek is,de a mellszívót kölcsön kaptuk,mert nem is gondoltam,hogy lesz tejem hisz az első kisfiamnál nem volt!Most pedig vissza kell adni,mert szülni fog egy anyuka és neki lesz rá szüksége!Én pedig nem szeretnék már egy "méreg" drága gépbe belefektetni!Úgy gondoltam talán jobb lenne elapasztanom a tejet,mert ez már úgy is nagyon pici mennyiség már nem tudom vissza fordítani!Ebben kérném a tanácsát bármilyen téren!Előre is köszönöm!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a szoptatás témában

        Kedves Anyuka! Ez az ön döntése, de esetleg szoptatási tanácsadót még meg lehetne kérdezni, hogy lehet-e a jelen helyzeten valahgy segíteni. Ha el akarja apasztani a tejet, egyáltalán ne tegye mellre a babát, ne is fejjen, kevés folyadékot igyon, és magától is elapad hamar.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. március 29., 17:04; Megválaszolva: 2011. március 30., 14:46

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés