Hüvelygomba?

T.Dorktor úr/dt.nő! én 14 hetes kismama vagyok.sajnos ma reggel viszkető, és egyben égető fájdalmat éreztem ahüvelyemnél...arra gyanakodom hogy elkaptam a hüvelygombát.milyen készítménnyel lehet ezt a betegséget helyrehozni? nagy veszélyt mutat a kicsi baba felé? könnyen elterjedhet a méhben, KÖSZÖNÖM VÁLASZÁT!

Dr. Csuth Ágnes válasza hüvelygomba témában

Kedves Kismama!

valóban lehet hüvelygomba, de egyéb fertőzés is. Terhességben nem érdemes saját magát vakon kezelni, inkább történjen egy nőgyógyászati vizsgálat, és ezután kezelés. Ha hüvelygomba, akkor nem kell magzati károsodástól tartania.

Kérdés: 2011. március 27., 16:07; Megválaszolva: 2011. március 28., 15:12
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
hüvelygomba
Tisztelt Doktor Úr! Jelenleg 8 hetes terhes vagyok. Már voltam nőgyógyásznál és akkor semmilyen problémát nem állapított meg (igaz nem is...
Gynoxin terhesség alatt
Tisztelt Doktor úr / Doktor nő! 5 hetes terhes vagyok, gombás fertőzésem van. A nőgyógyász kiírta a Gynoxin hüvelykapszulát. A...
terhesseg alatt hasznalhatom?
Tisztelt dr. Ur/Asszony! En 33 hetes terhes vagyok es sajnos egy par napja jelentkeztek a hüvelygomba tünetei. Tegnap elmentem az orvoshoz, felirt egy...
Terhesség alatti fertőzés
Tisztelt Doktornő! 2-3 hete egy kis viszketéssel mentem az orvosomhoz, írt fel Betadine kúpot, kérte hogy csináljam végig a kúrát 14db, de...
Terhesség és gomba
Üdvözlöm! Azt szeretném tudni, hogy milyen veszéllyel jár, ha valaki terhesség alatt gombás fertőzést kap el? El kell vetetni a magzatot, vagy...