Valtozasok terhesseg alatt

Kedves doktorno/doktorur! Ket kerdesre szeretnek valaszt kapni, amit elore is koszonok! 19 hetes terhes vagyok ket kisbabaval, ikreket varunk. 1. Ugy tudom, hogy kismellu noknek jobb nem viselni melltartot, hogy feszesek maradjanak a mellek, ne engedjek el az izmok magukat, felesleges. Terhessegem alatt elkezdtek noni a melleim, azt szeretnem tudni, szukseges e melltarto? A valtozast nem tartom nagy mertekunek. 2. Szeretnek csinos maradni. Nem volt problemam a sulyommal. 163 cm vagyok es 50 kg fole nem mentem. Megprobaltam egeszsegesen elni, taplalkozni, most, hogy babakat varok meg jobban odafigyelek mindenre. Igyekszem valtozatosan fozni, eszek gyumolcsot, zoldseget, hust is. Azt szeretnem tudni, hogy mi az egeszseges, normalis sulygyarapodas? Annyit eszek, amennyit szuksegesnek erzek.

Dr. Boros Miklós válasza terhesség témában

Kedves Kérdező! 1. A mell növekedése ne legyen probléma, a kicsik miatt legyen nagy, tele tejjel.ha zavarja a növekedés hordjon megfelelő méretű melltartót.2. A testalkattól és korábbi betegségektől is függ, de a kezdő testsúly 15%-át ne haladja meg.,

Kérdés: 2011. március 18., 20:12; Megválaszolva: 2011. március 21., 17:07
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Leletelemzés
Jod es pajzsmirigy hatasa elso...
Barnás pecsételés
Terhesség, trombocita
Terhesség+post covid