• Amniocentézis?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor nő! 18 hetes iker terhes vagyok, 26 éves, az egyik magzatál egy cisztát találtak a peluxban amire azt mondták hogy felszívodik de ennek ellenre mejnek el genetikai tanácsadásra. Utána néztem általában javasolják az amniocentézis ebben az esteben, ez nem valószínűsíti hogy az estenben is is, de nme árt felkészülni. Azt hallottam hogy az aminócentézis kiváltható egy vérvéttelle valamilyen vérvizsgálattal de nem tudom mi ez, esetleg megtudná nekem ezt mondani, állítólag ez pénzbe kerül. de ez engen nem tőántorít el inkább fizetek valamennyit minthogy szúrkálják a hasamat, természetesen az is inkább efellé hajt hogy nincs vetélés kockázat ebben az esteben. Segítségét előre is köszönöm: Varga Ilona

        Dr. Fekete István válasza a amniocentézis témában

        Kedves Hölgyem. Akárki akármit mond, az amniocenézis során szerzett diagnózist nem helyettesíti semmilyen vérvétel. Az más kérdés, hogy honnan veszi hogy Önnek kell ilyet csinálni???


        Dr. Fekete István
        szülész-nőgyógyász, endokrinológus szakorvos, meddőségi specialista

        Dr. Fekete István
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. március 10., 11:18; Megválaszolva: 2011. március 16., 11:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés