Távozó nyák

Tisztelt Doktornő/ Úr! A terhességem 11. hetében vagyok. Ma reggel szexuális együttlét után távozott belőlem egy kb. 10 cm-es egybefüggő nyákos valami, ami színében olyan mint a friss ondó, de állagában nem. Az orvosomat rögtön felhívtam, hogy kell-e aggódnom, de megnyugtatott, hogy ha nem vérzek, akkor nincs gond és 2 hét múlva találkozunk. Előzményként annyi, hogy tavaly 2 inszem után két vetélésem volt, januárban spontán estem teherbe. 2 hét múlva megyek down-kór szűrésre (kombinált-teszt) és az orvosomhoz. Ön is osztja orvosom véleményét, miszerint nem kell aggódnom és hozzá rohannom, ha nincs egyéb panaszom? (magne B6-ot, Bromocriptint és Femibiont szedek) . Köszönettel!

Dr. Boros Miklós válasza terhesség témában

Kedves Kérdező! Én ilyen előzmények mellett a nemiélet felfüggesztését szoktam betöltött 12.hétig javasolni (jó eredménnyel) Ha nincs panasza, akkor az UH.vizsgálat lesz a lényeges.

Kérdés: 2011. március 09., 18:22 ;Megválaszolva: 2011. március 12., 11:36
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Nagy petezsák, nagy szikhólyag
Várandósság _ionizáló...
Lelet kiértékelés
Terhességgel kapcsolatban
Vetélés,missed ab