3. baba

Tisztelt Doktor Nő/Úr! 2 gyermekes anyuka vagyok. Első fiam 2005-ben született, minden rendben vol. 2007-ben 10.héten elvetéltem, azt mondták genetika. Rá 1 évre újból teherbe estem, de 6.héten elkezdtem vérezni. Doktor felírta az utrogestant, amit 12.hétig szedtem. Sokat kellett pihennem, de minden rendben volt. 40.héten született meg 2.fiam. Kicsi volt 2850g, bár nem tudom ennek van-e köze bármihez is. Párommal most szeretnénk még egy babát. Az lenne a kérdésem, hogy 1 hete hagytam abba a fogamzásgátló (volina) szedését. Mennyit kell ezután várni? Valamint az is érdekelne, hogy lehetséges, hogy most minden rendben lesz, vagy az előzmények miatt már a terhesség elején szednem kellene-e az utrogestant? Válaszát előre is köszönöm. Tisztelettel Tamara

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Fekete István válasza terhesség témában

Kedves Tamara

A tablettát követő hónapban már nyugodtan próbálkozhatnak.Sajnos nem vagyok látnok, hogy előre tudjam a terhessége kimenetelét, de az igen valószínű, hogy érdemes ismételten progeszteron substituciót alkalmazni.

Dr. Fekete István
Kérdés: 2011. március 02., 13:51; Megválaszolva: 2011. március 07., 15:05
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Jod es pajzsmirigy hatasa elso...
Barnás pecsételés
Terhesség, trombocita
Terhesség+post covid
Terhesség jelei