Terhes teszt

Tisztelt DR. Úr /Nő! Írtunk anno pár sort a párom gyerekkori problémáiról (mellék-here gyull. és prodztata gyull.) és hogy érdemes e vizsgálat vagy próbálkozhatunk természetesen is.Nos azóta márc.4.-re kaptunk időpontot a Kaáli intézetbe.Viszont én kb 2 -3napja 2óránként jártok pisilni és tegnap nem pont reggel hanem kb 10-11között csináltam 1 tesztet aminél halványan ugyan de megvan mind a két csík.Ez az eredmény jött ki a ma reggeli tesztelsénél is.vagy ez a HCG miatt, hogy még nem magas? Akkor ha halvány is, de jót jelent? 3.-án ujra próbálok egy utolsó 3.tesztet is. Ami aggaszt hogy szúró érzésem van a jobb oldalamnál.- ez rossz? -olvastam ha szúr az nem baj az természetes velejárója, mert "előkészíti" a helyet magának.ez is igaz? azért is kérdeztem, mert 2009-ben volt egy spontán vetélésem, és nem szeretnék uagyanugy járni. Még egy utolsó kérdés: ha a3.teszt is igazolja az első kettőtt, akkor kb. mikor kell orvoshoz fordulni? Köszönettel.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza terhességi teszt témában

Kedves Kérdező! Minél hamarabb tisztázni kell UH-val, hogy van-e terhesség? . A vizelési inger miatt addig ki kellene zárni a hólyaghurutot. A Kaáli intézetben be kell számolni a fejleményekről.

Kérdés: 2011. február 28., 09:32; Megválaszolva: 2011. március 01., 13:56
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
elvetéltem vagy nem ?
Jó napot az egész úgy kezdődött február 2-án voltam terhesség megállapításon még nem láttak semmit de viszont pozitív terhességi teszt február...
Sárgatest ciszta
Tisztelt Doktor Úr! Az orvosom 30an jön meg a szabadsagról de az hosszu idő nekem. Kérdesem, a poitív terhességi eredményt a teszten produkálhatja...
Újabb terhesség?
Jó estét. Missed ab. Volt 2 hete, azota voltunk együtt védekezés nélkül többször is és pozitívat teszteltem reggeli vizeletbol. Lehetséges hogy...
Újabb terhesség?
Jó estét. Missed ab. Volt 2 hete, azota voltunk együtt és pozitívat teszteltem reggeli vizeletbol. Lehetséges hogy újabb baba lenne?