Bevérzés

Szülész-nőgyógyásznak szeretném feltenni a kérdést. 5 hetes terhes vagyok, az ultrahangon egy 4x3mm-es geszt.gyűrűt láttunk. A paíromra az van írva, hogy a környezet eltérés nélkül. Kóros erezettség nincs. A Douglasban szabad folyadék nem látható. A szonográfus mégis megemlítette nekem, hogy figyeljek oda egy kicsit magamra, mert van egy kicsi bevérzésem. Bár a papíromon ezt nem tüntette fel. És nem is vérzek. De mégis aggódom, hogy gond lehet. 2 hét múlva kell mennem kontrollra, ha addig nem lesz gond. De orvos nem látott, csak ultrahang volt. Ön szerint mennyire lehet veszélyes a babára ez? Ha nagy gond lenne küldtek volna egyből orvoshoz, nemigaz? vagy legalább a papíromra ráírták volna. Ha nem lesz gond most a terhesség későbbi szakaszában vagy a szülésnél lesz vmilyen jelentősége ennek? Válaszát előre is köszönöm!

Dr. Boros Miklós válasza terhesség témában

Kedves Kérdező! Panaszmentesség esetén a két hét múlva esedékes UH.vizsg. a lényeges, ha nő a terhesség, akkor nincs probléma. A bevérzés csak most okozhat gondot, orvoshoz akkor kell menni, ha hüvelyi vérzés jelentkezik.

Kérdés: 2011. február 25., 11:33; Megválaszolva: 2011. február 28., 11:04
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Terhességgel kapcsolatban
Vetélés,missed ab
Leletelemzés
Jod es pajzsmirigy hatasa elso...
Barnás pecsételés